АКУМУЛЯТОР BASEUS MINI JA 30000MAH

3700,00
грн.
4500,00
грн.
Power bank Baseus Mini JA Fast charge 3A 30000 мАг — це сучасна ємна модель зовнішнього акумулятора, яка ефективно заряджає одночасно три пристрої. Міцний корпус з пластика, світловий індикатор заряду зовнішнього акумулятора робить дану модель зручною та надійною у використанні. Стильний дизайн, функціональність гармонійно поєднується з великою ємністю 30000 мАг. Заряджайте будь-які девайси, включаючи ноутбуки, всюди за допомогою швидкої зарядки від відомого високою якістю виробника.
На бічній грані Power bank Baseus Mini JA Fast charge 3A 30000 мАг розташовуються 5 роз'ємів, 3 з яких є виходами. Це 2 порти USB-A і USB-C (Type-C). В якості входу можна використовувати також 3 роз'єми Lightning, microUSB, USB-C (Type-C). Таким чином, виробник передбачив усі поширені порти для підключення. Двоспрямована швидка зарядка, 3-портовий вхід і вихід, а також одночасна зарядка 3 пристроїв — це безперечні плюси даної моделі.
Power bank Baseus Mini JA Fast charge 3A 30000 мАг володіє 8-ю рівнями захисту. Гаджет не боїться перегріву, перезарядження, короткого замикання, розрядки, перевантаження по струму, перенапруги та електромагнітних завад. За допомогою 4 світлодіодів визначається заряд акумулятора пристрою. Захищений від впливу високих і низьких температур. Підтримка швидкої зарядки дозволяє істотно збільшити швидкість передачі енергії, як і потужність в 15 Вт.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваше імя
Ваш телефон
Коментар